Tuesday, March 22, 2011

peningku berbaloi

gara2 menyiapkan asigment Pendidikan Inklusif, kepala aq da tersengat2 kepeningan. ditambah pula dengan perut kosong dari pagi sebab x sempat makan...wah dahsyat tol asigment kali ni..

smalam tidur kul 3, bangun kul 6.30 ps 2 g sapan, sempat makan roti canai sekeping. pas 2 terus sambung wt asigment lagi..
jadi kelam kabut bila kena combine kan ape yg aq da wt ngan mbe aq wt, sebab ni tugasan bpasangan. nak edit2 lagi..da kul bape kan..da siap, g cari tempat print lak. dari satu tempat ke satu tempat, ade je masalah. ade tokei print yg xde kt bilik la, ink abs la, only black n white la...g cc kolej, lorrr mesin printer pon x dapat lagi! aissshhhhh

last2 tpakse gak tebalkan muke g print kat bilik subby( pegawai ). tp 2 pon cume dapat print muke depan yg bwarne. nk print handout, xbleh plak....aduh! tataw la npe bile tuka background, jd blank page plak...banyak kali cuba, x menjadi....
terpaksa balik bilik dan buat semula!

kali ni wat slide background putih je. ok setel. siap2 terus g fakulti. ingatnye sempatla kan nak print n ptostet kat fac, upe2nye x sempat gak....alahaiiiiii
mase dalam kelas, terpakse la curi2 keluar nk g print ngan ptostet, sebab kedai 2 bukak blek kul 2. kelas aq 2 start kul 1.30...naseb baik la aq turn no 4, law org 1st present....mau nangis gak kat situ!
akhirnye selesai gak sume....

2.30, turn aq present..dup dap dup dap je tgk lect semak tugasan kiteorg 2. dah abis present, macam biase lect bg komen. aq da pasrah je time 2....emmm

skali dye cakap 'ok no komen. sumenye lengkap, bagus...'

waaaaaaaa
rase nak menjerit...nak senyum puas2...budak2 kelas dah tepuk tangan....first time kot dye bg komen cm 2 spanjang minggu presentation ni.
aq da kembangggggg terataiiiii....:)
Alhamdulillah....segala penat lelah, tak cukup tidur, berlapar perut, rase nak pengsan, pening sume 2 akhirnye berbaloi...19/20 tau..hehe sempat aq jeling markah yang dye bg 2..

tapi balik je bilik, abis kelas kul 5 ( ade kelas lg ps 2 ), aq tuka pakaian, terus baring..tersangat2 pening. minyak kapak aq letak banyak2 kt kepala....da x pk ape..da  x tgk kiri kanan....
makan petang pun rumate yg tapawkan. aq memang da x larat nak bangun.
10 minit lg kul 7, bangun gak la. sebab rase nk temuntahhhh...tp x kua ape pun, hanya muntah air. maklumlah perut ngah kosong.ps 2 rehat2 jap, urut kepala sendiri...
lepas solat, tataw nape tibe2 terrajin lak nak g renang...terus bersiap!

4 comments:

  1. best! :) congratulation... bukan sng oo nak dpt mark present tinggi macam tu...

    ReplyDelete